Born in Transylvania

Atelier de creație

Ilustrație / print / web / foto / video   + + + +

 • slide_01

  Ilustrații in tehnici clasice

 • slide_02

  Ilustrații in medii digitale

 • slide_03.1

  Pictoriale, ilustratii tehnice

 • slide 4

  Hărți si reconstituiri istorice

E simplu, nu? In acest loc gasesti toate serviciile de care ai nevoie. Un nou brand,  tiparituri publicitare inspirate, ilustratii, fotografii profesionale dedicate. Sau un site web ori un magazin online.

Punem la dispozitie talentul, experienta indelungata si perseverenta, pentru ca tu sa primesti cele mai bune solutii pentru proiectele tale.

Un simplu telefon si ne apucam de treaba!

Descarca Portofoliu PDF
Descarca oferta completa de ilustrate “Born in Transylvania”

 

Câteva repere

born
Imagine de la standul "Born in Transylvania" din Sibiu

Born in Transylvania

Etiam molestie turpis id magnama ttis sollicitudin. Quisque pharetra suscipit arcu, ac tempor velit iaculis sit amet vivamus id adipiscing nunc. Curabitur sit amet.

In hac habitasse platea dictumst. Integer lobortis, neque et faucibus dapibus, metus tortor cursus justo, egestas lobortis nunc ipsum molestie mauris. In hac habitasse platea dictumst. Duis mauris mauris, ornare nec tempor.

Quisque dignissim ante sit amet erat mattis nec lacinia augue commodo. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

 • Sorem ipsum dolor sit amet
 •  Conse ctetur adipiscing elit
 •  Aliquam et lobortis mauris
adrian-samoila

Despre mine

Adrian Samoiladesigner

 •   – 37 de ani, nascut in Oradea  – -
 •   – Tel: 0772 24 33 59

Educatie si formare: 

  • - Liceu de Arta, Oradea
  • - trecut si prin Facultatea de Foto/Video/PCI, Cluj-Napoca
  • - licentiat – Facultatea de Arte Vizuale si Design, Oradea
  • - absolvent de master, UO-Dp.P.P.D.

Experienta profesionala:

 • - 12 ani de experienta in comunicare vizuala/foto/video
 • - 5 ani de experienta in invatamantul universitar

Proiect de suflet: Promovarea turismului istoric si cultural sub brandul “Born in Transylvania”

Descarca Portofoliu PDF

 

revista
Revista bilingva "Romania in contact"

Din presa

Nostalgie pe hartie

Transilvania. Un spatiu aparte cu un farmec indestructibil si de o atractie de nebiruit. O lume a esentelor, ce s-a nascut în „Mileniul Întunecat” denumita si terra Ultrasilvana, „Tara de dincolo de paduri”. Un tinut important din punct de vedere al ciocnirii civilizatiilor, al lumii romano-catolice, reformate si ortodoxe, cu locuri cu o puternica încarcatura istorica si culturala.

Aceasta lume este “spatiul de joaca” a graficianului oradean Adrian Samoila care de câtiva ani reuseste prin proiectul de stampe si ilustrate “Born in Transylvania” sa creeze întoarceri în timp, în atmosfera medievala plina de mister a vechilor burguri transilvane. În acest proiect ambitios regasim colectii cu orasele Sibiu, Sighisoara, Brasov si Medias.

Distilate de clepsidra timpurilor ce par atât de îndepartate, stampele cuprinse în ilustratele “Born in Transylvania”, au o savoare cu totul aparte, un mistic caligrafic, o atractie irezistibila pentru cei îndragostiti de vremurile dominate de neguri si cavaleri, domnite si lupte, calugari si alchimisti.

Aceste ilustrate sunt executate în maniera gravurilor medievale, broderie de penita si culoare, ele înscriindu-se în acel tip de discurs melancolic si, oarecum, mistic, de aducere aminte. Asemenea cronicilor pictate, aceste colectii de ilustrate creeaza puternice legaturi afective, ferestre spre trecut ce vin însotite de legende, de idealizari ale oamenilor si locurilor, ce ne ajuta sa intram în spiritul oraselor respective. Toate acestea ajung sa valorizeze si sa sublinieze patrimoniul existent, prin punctarea elementelor arhitectonice esentiale care dau farmec inegalabil acestor locuri.

Prin buna integrare a imaginilor în spiritul vremii, dar si o chemare a prezentului, creatiile lui Adrian Samoila, se disting ca si un viitor brand regional ce propune un alt tip de promovare de turism cultural ce aduce plus valoare si o alta perspectiva asupra Transilvaniei urbane premoderne.

 

Revista Romania in contact

www.romaniaincontact.com

Creație & Design

Resurse si experienta pentru proiecte memorabile...

 • logo-oradea

  Sigle, Logo-uri și manuale de identitate

 • ilustrate

  Vederi, colecții de ilustrate, materiale de promovare

 • brosuri

  Brosuri, cataloage, mape de prezentare

 • fluturas

  pliante, afișe, machete de presă, etichete

 • web

  Pagini web cu baze de date, WordPress, platforme CMS

 • harti-interactive

  Harti on-line interactive, trasee turistice tematice

 • tur-virtual

  Tururi virtuale si fotografii panoramice 360Conceptie grafica: logo-uri, manuale de identitate vizuala, carti de vizita, mape de prezentare, foi cu antet, plicuri personalizate.
 Grafica tiparituri: cataloage de produse, reviste, brosuri, afise publicitare, pliante, flayere, machete de presa, etichete.
 Ilustratii: tehnici traditionale si mixte, reconstituiri – stampe istorice, harti turistice.           Servicii web design: site-uri dinamice cu baze de date, portofolii online, platforme CMS, solutii eCommerce.
Tururi virtuale (360 de grade), harti online, fotografii panoramice.
Spoturi video si fotografie: tehnica timelapse,  HDR,  fotografie de produs, fotografie industriala, turism, hoteluri si restaurante, retusare foto profesionala. 

Proiecte relevante

Contact / tel. 0772 24 33 59

ORADEA, str. Madach Imre nr. 5.
Arata in Google map   .

Programul este flexibil si o mare parte a activitatii (documentare, fotografii) se desfasoara pe teren;
de aceea, propun o discutie preliminara prin telefon sau prin e-mail.


Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

captcha